21 Ağustos 2026
Altın 7085.15
BIST 14515.71
Dolar 48.0561
Euro 56.3161
Sterlin 65.4374
Ankara 30°C

Araç, Tavan Üstü 120 Metre Sürüklendi!

Araç, Tavan Üstü 120 Metre Sürüklendi!
Zonguldak'ın Ereğli Elmatepe istikametinde takla atmaya başlayan otomobil, tavanının üzerinde 120 metre kaydıktan sonra durdu.

Ereğli-Elmatepe mevkiinde Ali İslamoğlu yönetimindeki otomobil Elmatepe ışıklara gelmeden takla atmaya başladı. Yolda direksiyon hâkimiyetini kaybettiği öğrenilen sürücü Ali İslamoğlu, Elmatepe ışıklar mevkiinde kırmızı ışıkta bekleyen Fatih Baş'a ait 34 YJ 176 plakalı aracın sol arka tarafına çarptıktan sonra tavanı üzerinde kaymaya başladı. Araç, yaklaşık 120 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Olay yerine gelen 112 ekipleri Ali İslamoğlu'nu araç içerisinden çıkartarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İslamoğlu ve aynı araçta bulunan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Ekipler ise aracı çekici vasıtası ile yoldan kaldırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir