1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arena'da Dev Buluşma
Arenada Dev Buluşma

Arena'da Dev Buluşma

1 Kasım seçimleri için bir 'öze dönüş' listesi hazırlayan AK Parti, bugün Ankara Arena'da 550 milletvekilini vitrine çıkardı.

A+A-

AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

Davutoğlu, partisinin Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılan "26. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı"ndaki konuşmasına, salondakileri selamlayarak ve "Haydi Bismillah" diyerek başladı.

Toplantıda konuşan Davutoğlu, 20 Temmuz'da Suruç'ta yaşanan terör eyleminden sonra bölücü terör örgütü ve DHP-C'nin harekete geçtiğini belirterek, "En zor şartlarda dahi milletimizin iradesine sahip çıkan AK Parti kadroları, Türkiye'ye terör tuzağı kuranlara karşı güçlü bir iradeyle ayağa kalktı" dedi.

Teröre sırtını veren HDP zihniyetine, onları destekleyenlere karşı 23 Temmuz'da başlattıkları "huzur ve demokrasi" operasyonlarının, halkın geleceğinin teminatı olan kamu düzenini ihdas edene kadar, sonuna kadar devam edeceğini söyleyen Davutoğlu, şöyle devam etti:

"Buradan bir kez daha sesleniyorum. Bu vatanın birliği ve beraberliği, milletimizin huzuru, demokrasimizin mutlak anlamda hakim kılınması için inşallah başlattığımız huzur ve demokrasi operasyonu, başarıya ulaşana kadar sonuna kadar devam edecektir. AK Parti kadroları iktidardayken bu milletin huzurunu kimse tehdit edemeyecek, şehitlerimizin emanetine kimse ihanet edemeyecektir."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.