21 Ağustos 2026
Altın 7088.56
BIST 14582.61
Dolar 48.058
Euro 56.2409
Sterlin 65.4696
Ankara 33°C

Aşık Ve Ozanlar Cezaevindeki Mahkumları Türkü Ve Atışmalarla Neşelendirdi

Aşık Ve Ozanlar Cezaevindeki Mahkumları Türkü Ve Atışmalarla Neşelendirdi
Yozgatlı aşık ve ozanların söyledikleri türkü ve atışmalarla Yozgat Kapalı ve Açık Cezaevi'nde bulunan hükümlü ve tutuklular, neşeli dakikalar geçirdi. Yozgat Cezaevi S

Yozgat Cezaevi Salonunda düzenlenen aşıklar atışması programına Cezaevi Savcısı Nizamettin Çalışkan, Cezaevi Müdürü Fazlı Çavuşoğlu, Şair ve Yazarlar Dernek Başkanı Ahmet Sargın, cezaevinde kalan mahkum ve tutuklular katıldı.

Yozgat, Yerköy ve Sorgun ilçelerinden katılan aşık ve ozanlar, söyledikleri türkü ve atışmalarla mahkumları eğlendurdu. Program sonunda açılan saç bakım kursunu tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi.

Cezaevi Öğretmeni Şükrü Bilgiç, yaptığı konuşmada, cezaevinde kalan tutuklu ve hükümlülerin kişisel, sosyal, kültürel, mesleki, ahlaki ve sağlık yönünden gelişmesini sağlayacak, insan haklarına saygıyı yurt ve ulus sevgisini geliştirecek, aile bağlarını güçlendirecek nitelikte sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlediklerini ifade ederek, "Yozgat, Sorgun, Yerköy Şair, Yazar ve Ozanlar Derneği ile bir program düzenledik. Oldukça neşeli dakikalar geçirerek eğlendik. Kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir