16 Şubat 2026
Altın 7047.66
BIST 12433.5
Dolar 43.7208
Euro 51.8896
Sterlin 59.4267
Ankara 14°C

Aşk iddialarına yanıt

Aşk iddialarına yanıt
“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinde İnci Hoca karakterini canlandıran Yeliz Kuvancı’yla Mete'nin can düşmanı Sercan Badur’un aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Çiftin ilişkilerini gizlemek için Anadolu yakasında buluştukları ve önceki gün sarmaş dolaş görüntülendikleri öne sürülmüştü. Bugün gazetelerde çıkan haberlere, Sercan Badur Twitter'dan cevap verdi.

Badur sayfasına "İnsanlık kalmamış; 2-3 kişiden duyduğunuz şeylere inanıp haber yapıyorsunuz, yazık!" notunu düştü.

Yeliz Kuvancı ise yaptığı açıklamada"  Hakkımızda çıkan haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Sercan ile çok yakın iki dostuz. Set dışında da görüşüyoruz.Ancak her ikimiz içinde aramızda  arkadaşlıktan başka bir ilişki olması söz konusu olmaz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir