19 Aralık 2025
Altın 5974.822
BIST 11341.9
Dolar 42.7854
Euro 50.1703
Sterlin 57.2634
Ankara -2°C

Asker Ve Belediye Ekipleri Seferber Oldu

Asker Ve Belediye Ekipleri Seferber Oldu
Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından yaraların sarılması için asker ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri seferber oldu.

Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından yaraların sarılması için asker ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri seferber oldu.

Selde en çok maddi hasarın meydana geldiği Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi olmak üzere en çok can kaybının yaşandığı TOKİ konutlarında ekipler gece-gündüz demeden mağdurların yardımına koşuyor. Hayatın normale dönmeye başladığı TOKİ konutlarında çevre temizliğini yürüten Samsun Garnizon Komutanlığı’na bağlı askerler ellerindeki araç ve gereçlerle vatandaşlara yardımcı oluyor. Aynı şekilde tüm birimleriyle Canik ilçesinde yaraları sarmaya koşan Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), İtfaiye Daire Başkanlığı ve tüm birimleri bölgede aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Ağır ve hafif iş makineleri ile su tahliye, temizlik ve yardım çalışmalarını hızla sürdüren belediye ekipleri, diğer yandan da TOKİ konutları, Gaziosmanpaşa ve Yavuz Selim mahallelerinde sıcak yemek ve temiz su dağıtımı yapıyor. Belediye ekipleri, özellikle evleri büyük zarar gören ve yiyecek sıkıntısı yaşayan ailelere sabah, öğlen ve akşam olmak üzere sıcak yemek dağıtımı yapıyor.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir