21 Ağustos 2026
Altın 7030
BIST 14396.54
Dolar 48.0624
Euro 56.2426
Sterlin 65.6259
Ankara 19°C

Askon Adana Şube Başkanı Çalışkan: Terör, Kardeş Kavgası Çıkarmayı Hedefliyor!

Askon Adana Şube Başkanı Çalışkan: Terör, Kardeş Kavgası Çıkarmayı Hedefliyor!
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, son günlerde yaşanan terör saldırılarını kınadı.

Saldırıların zamanlamasının oldukça düşündürücü olduğunu söyleyen ASKON Başkanı Çalışkan, "Ülkemizin bölgede ve dünyada hem ekonomik hem de siyasi bir güç olmasını istemeyen kirli eller, kötü emellerine ulaşamayacaklar." dedi. Türkiye'nin huzurunu bozmak, yarına yürümesini engellemek için ellerinden geleni yapan bu kirli ellerin kardeş kavgasıyla ülkeyi kaosa sürüklemek istediğini kaydeden Çalışkan, "Kardeşi kardeşe kırdırıp ülke bütünlüğünü bozmak için her yolu deneyen bu odakların başarılı olmaları mümkün değildir. Tam aksine kardeşlik duyguları daha da pekişmektedir." diye konuştu.

Yaşanan olaylar karşısında sağduyulu davranıp provokasyona kapılmamak gerektiğinin altını çizen ASKON Başkanı Çalışkan, "Yapılan tüm provokasyonlara ve baskılara rağmen ne ülkemizde ne bölgemizde iş dünyası yapmak istediği yatırımlar konusunda geri adım atmayacaktır. Ülkemizin bölgede ve dünyada hem ekonomik hem de siyasi bir güç olmasını istemeyen kirli eller, kötü emellerine ulaşamayacaklar." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir