07 Temmuz 2026
Altın 6213.5
BIST 14424.54
Dolar 46.8268
Euro 53.5657
Sterlin 62.3841
Ankara 16°C

ATALAY’A YENİ GÖREV!

ATALAY’A  YENİ GÖREV!
AKP'nin gözde bürokratlarından Mehmet Atalay, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevine getiriliyor.

Eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevine getirileceği öğrenildi. AKP hükümetinin gözde bürokratlarından olan Atalay'ın atamasının önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği ifade edildi.

 

Halen Başbakan Müşaviri olarak görev yapan ve aynı zamanda Sportif Oyunlar Genel Koordinatörlüğü görevini de sürdüren Atalay, yeni görevi ile ilgili bir soru üzerine, “Biz bir neferiz. Bize verilecek görevi layıkıyla yerine getirmek için çaba gösteririz. Bizim, verilecek görevi geri çevirmemiz gibi bir lüksümüz olamaz. Her hizmete hazırız ve bu hizmeti verirken azami çabayı göstereceğim de ortadadır” dedi.

Edinilen bilgiye göre; Mehmet Atalay'ın Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevinin yanı sıra mevcut görevleri de devam edecek..

 

Öte yandan, Atalay'ın Futbol Federasyonu Başkanlığı'na getirilmesi için birçok kulüp başkanının Başbakan Recep Tayip Erdoğan'dan ricada bulunduğu ve bu konu ile ilgili de bazı çalışmaların yapıldığı öğrenildi.

 

www.etkihaber.com

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir