22 Ağustos 2026
Altın 7106.56
BIST 14514.82
Dolar 47.9625
Euro 56.0616
Sterlin 65.441
Ankara 17°C

Atso Başkanı Serteser ve Yönetim Kurulu Pmyo Müdürü Şahin'i Ziyaret Etti!

Atso Başkanı Serteser ve Yönetim Kurulu Pmyo Müdürü Şahin'i Ziyaret Etti!
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser ve yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürlüğü'ne atanan Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser ve yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürlüğü'ne atanan Hasan Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Serteser, Müdür Şahin'e yeni görevinde başarılar diledi.

Şahin'in Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptığı süre içerisinde başarılı hizmet yaptığını dile getiren Serteser, başarılı hizmetlerine PMYO'da da devam edeceğine inandığını kaydetti. Serteser, Şahin'in çalışmalarının her zaman yanında olduklarını, üzerlerine düşen bir görev olduğu takdirde de yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren PMY Müdürü Hasan Şahin de, "Ziyaretiniz bizleri son derece onurlandırdı. Uzun yıllardır Afyonkarahisar'a hizmet ediyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda da Afyonkarahisar PMYO'da hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Şu ana kadar uygulanan eğitimlerdeki kaliteyi biraz daha artırarak hizmet etme arzusundayız. Afyonkarahisar'a ve sizlere layık olmaya çalışacağız." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir