Altın 5511.942
BIST 10462.88
Dolar 42.3248
Euro 49.2959
Sterlin 55.7582
Ankara 12°C

Avrupa'ya vizeler kalkacak mı?

Avrupa'ya vizeler kalkacak mı?
21 Aralık'ta Ankara’da yapılacak olan “Vize Yuvarlak Masa Toplantısı”na katılacak olan avukat Ejder Köse, “Türklerin, Avrupa’da vizesiz dolaşma günü yakındır” dedi.

Hollanda'da, Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasında imzalanan 1963 tarihli Ankara Anlaşması'na dayanılarak kazanılan davalara imza atan başarılı avukat Ejder Köse, yarın Ankara’da yapılacak olan “Vize Yuvarlak Masa Toplantısı”na katılacak.

Hollanda’da, Türkiye ile Avrupa Birliği arasında imzalanan 1963 tarihli Ankara Anlaşması’na dayanılarak kazanılan bir çok davalara imza atan avukat Ejder Köse, Ankara’da yapılacak olan “Vize Yuvarlak Masa Toplantısı”na katılacak.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın açılış konuşmasını yapacağı toplantıda, vize konusundaki düşüncelerini ortaya koyacağını söyleyen Köse, “Türklerin, Avrupa’da vizesiz dolaşma günü yakındır” diyerek, vize konusunda müjdeli haberlerin verileceği günlerin uzak olmadığını söyledi.

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Schengen vizesi sorununun kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar, düşünce kuruluşları, akademisyenler ve hukukçular tarafından ele alınacağı “Vize Yuvarlak Masa Toplantısı” yarın Ankara’da yapılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir