Ayaş Belediyesi, Nallıhan ilçesinin 14 orman köyüne ortak kullanabilmeleri için bir itfaiye aracı hibe etti. Nallıhan ilçesinin muhtarları, Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç’ı ziyaret etti. Yangınlardan dolayı zaman zaman evlerinin ve tarlalarının yandığını ve bu yangınları söndüremediklerini söyleyen muhtarlara Başkan Başkaraağaç, yangın söndürme araçlarından birini hibe etti.
Aracın Nallıhan ilçesinin Osmanköy’ünde düzenlenen teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, "Bizler Ankaralıyız, hangi ilçeden, hangi köyden olursa olsun hemşehrilerimin istekleri benim için değerlidir. Bu bölgeye yaptığım ilk hizmet bu değil, daha önce de Kavak köyüne hizmetim olmuştu. Biz hemşehri olmayı başardığımız ölçüde büyük işler başarmaya devam edeceğiz.” dedi. Belediye bünyesindeki itfaiye araçlarından birini Nallıhan'ın köylerine hibe etmek için meclis kararı aldıklarını aktaran Başkaraağaç, "Bu yangın söndürme aracı sizlere bayram hediyemdir. Yangınsız günler dilerim, hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.
Osmanköy’de yapılan törene Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, Osmanköy Jandarma Karakol Komutanı Faruk Öztürk, 14 orman köyünün muhtarları ve vatandaşlar katıldı. CİHAN
Kaynak: