1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ayd Yapı, Eskişehir'de Yeni Bir Hayat Başlatıyor
Ayd Yapı, Eskişehirde Yeni Bir Hayat Başlatıyor

Ayd Yapı, Eskişehir'de Yeni Bir Hayat Başlatıyor

AYD Yapı, akıllı evleriyle Eskişehir'de yeni bir hayat başlatıyor. AYD yapı, Söğütönü’nde hayata geçireceği 'Drusilya Evleri' projesini, büyük bir lansmanla görücüye çıkardı.

A+A-

AYD Yapı, akıllı evleriyle Eskişehir'de yeni bir hayat başlatıyor. AYD yapı, Söğütönü’nde hayata geçireceği 'Drusilya Evleri' projesini, büyük bir lansmanla görücüye çıkardı.

Eskişehir’in önemli yapı firmalarından AYD Yapı, kent halkına 'Drusilya Evleri' adı altında yeni bir konut projesi daha sunuyor. Eskişehir Söğütönü’nde daha önce tuğla fabrikası olan 55.000 dönüm arazi üzerinde yapımına start verilen Drusilya Evleri tanıtıldı. Tanıtım törenine, Vali Güngör Azmi Tuna, Büyükşehir Belediye Bşk. Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Tepebaşı Belediye Bşk. Ahmet Ataç Boydak Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Memduh Boydak, AYD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can katıldı.

Lansmanda görücüye çıkarılan örnek dairenin tüm iç dekorasyonu ise İstikbal firması tarafından yapıldı. Lansmana katılan 600 kişiye tanıtılan Drusilya Evleri, 222 adet daire toplamında 74 bloktan oluşuyor. 7/24 güvenlik sistemi, 4 büyük yüzme havuzu, birinci kalite dünya markası ürünleriyle ultra lüks tanımına yeni bir anlam katan “Drusilya Evleri”, sosyal alanlar, spor alanları ve imar kanununa göre yüzde 60’ı yeşil alandan oluşuyor.

Eskişehir’de konutta güven anlamına gelen AYD Yapı’nın yeni projesi Drusilya Evleri, mahalle kültürünü sitelerin sunduğu sosyal imkanlarla ve güvenlik altyapısıyla birleştiriyor. Drusilya Evleri'yle Eskişehir’de yeni bir hayat başlatan AYD Yapı, kişisel mahremiyeti ön plana çıkarıyor, aile bireylerinin tüm zevklerine hitap edebilecek sosyal imkanlar sunuyor. Evler, 16 bin 800 metrekarelik yeşil alan içerisinde bulunuyor. Doğayla iç içe olmanın keyfini sunan evler, aynı zamanda çevreyle de dost. Bahçe aydınlatmasından kapalı ve açık tüm sosyal mekanların ısıtmasının güneş enerjisiyle sağlandığı Drusilya Evleri'nde çeşmeden su içilebiliyor. Çünkü projede yer alan 222 adet daire için arıtma suyu makinesi bulunuyor. CİHAN

AYD Yapı, Eskişehir'de yeni bir hayat başlatıyor

AYD Yapı, Eskişehir'de yeni bir hayat başlatıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.