16 Aralık 2025
Altın 5881.588
BIST 11371.66
Dolar 42.7078
Euro 50.2646
Sterlin 57.2086
Ankara 2°C

Ayrıldığı Eşi Evlenince Evini Yaktı

Ayrıldığı Eşi Evlenince Evini Yaktı
Kozan’da geçtiğimiz günlerde ayrılan anne ve babasını bir araya getirmek için açlık grevinde bulunan 3 kız çocuğunun babası Yusuf Karacaoğlan, eski eşinin başka birisi ile evlendiğini duyunca oturduğu evi ateşe verdi.

Kozan’da geçtiğimiz günlerde ayrılan anne ve babasını bir araya getirmek için açlık grevinde bulunan 3 kız çocuğunun babası Yusuf Karacaoğlan, eski eşinin başka birisi ile evlendiğini duyunca oturduğu evi ateşe verdi.

Cumhuriyet Mahallesi Değirmen sokakta oturan Yusuf Karacaoğlan kendisine ait evi ateşe vererek çocuklarıyla birlikte uzaklaşmak istedi. 12 yaşındaki Fadime, 9 yaşındaki Aleyna ve 7 yaşındaki Nazlıcan babalarıyla gitmek istemedi. Kızlar, "Biz ne seni ne de annemizi istiyoruz." diyerek yanan evlerine geri döndü. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye evdeki yangını kısa sürede söndürdü. Yangında yatak odasında bulunan eşyalar zarar gördü.

Evlerinin önünde olup biteni izleyen çocuklardan 12 yaşındaki Fadime, "Biz kardeşlerim ile birlikte yetiştirme yurduna gitmek istiyoruz. Ne annemi ne de babamı istemiyoruz. Babam annemle telefonda konuştu. Bağırdı çağırdı. Ben ve kardeşlerim uyuyorduk. Babamın bağırtısına uyandım. Bana ‘Annenin yanında kalan adam varmış, kim o' dedi. Beni dövdü, sonra da evi yaktı." diye konuştu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, çocukların Adana Yetiştirme Yurdu'na verilebileceği belirtildi.

Boşanan anne ve babaların yeniden bir araya getirmek isteyen 3 kız kardeş açlık grevine başlamış ve Kaymakam İzzettin Sevgili’nin girişimiyle üçüncü gününde greve son vermişlerdi.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir