Altın 5604.617
BIST 10576.45
Dolar 42.2113
Euro 48.9266
Sterlin 55.5892
Ankara 12°C

Azeri Kültür Merkezi’nde Nevruz Coşkusu

Azeri Kültür Merkezi’nde Nevruz Coşkusu
Azerbaycan’ın Özbekistan Büyükelçiliği tarafından başkent Taşkent’teki Azeri Kültür Merkezi’nde düzenlenen Nevruz Bayramı etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Azerbaycan’ın Özbekistan Büyükelçiliği tarafından başkent Taşkent’teki Azeri Kültür Merkezi’nde düzenlenen Nevruz Bayramı etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.Kalabalık bir davetli kitlesinin katıldığı törende, davetlilere Azeri baklavası ve şekerli içli köfte ikram edildi.
Türkiye’nin Taşkent Büyükelçisi Mehmet Sertaç Sönmezay’ın da katıldığı kutlama töreninde konuşan Azerbaycan Büyükelçisi Hüseyin Guluyev, Nevruz’un önemine vurgu yaptı. Azeri Kültür Merkezi Başkanı Mobil Memedov ise Nevruz Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diledi.
Törende daha sonra sahne alan Azerbaycan’dan gelen konuk sanatçılar, seslendirdikleri hareketli parçalarla davetlileri coşturdu. Davetlilere konuk sanatçılara danslarıyla eşlik etti. Tören sonunda sahne alan milli kıyafetli Azeri minik kızlar ise sundukları gösteriyle törene ayrı bir renk kattı.

CİHAN

Azeri Kültür Merkezi’nde Nevruz coşkusu

Azeri Kültür Merkezi’nde Nevruz coşkusu

Azeri Kültür Merkezi’nde Nevruz coşkusu

Azeri Kültür Merkezi’nde Nevruz coşkusu

Azeri Kültür Merkezi’nde Nevruz coşkusu

Azeri Kültür Merkezi’nde Nevruz coşkusu

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir