18 Ağustos 2026
Altın 6780.12
BIST 14132.06
Dolar 47.9178
Euro 55.4673
Sterlin 64.6322
Ankara 17°C

Aziziye Belediyesi, Vatandaşın Yanan Evini Yeniledi

Aziziye Belediyesi, Vatandaşın Yanan Evini Yeniledi
Erzurum Aziziye Belediyesi, engelli çocuklarının çıkardığı yangında evleri yanan aileye sahip çıktı. İlçenin 200

İlçenin 200 Evler Mahallesi'nde ikamet eden iki çocuk babası Bahadır Şenbakır'a ait evde geçen hafta yangın çıktı. Şenbakır'ın 7 yaşındaki engelli çocuğunun sobadan kıvılcım sıçratması sonucu çıkan yangında evde maddi hasar meydana geldi. Uzun süredir işsiz olduğu belirtilen ve ve yaklaşık bir ay önce bir markette işe başlayan Bahadır Şenbakır'ın evi Aziziye Belediyesi tarafından onarıma alındı.

Evin hasar gören duvarlarını bakıma alarak boyayan belediye, pencereleri değiştirip, elektrik tesisatını yeniledi.

Yangınzede aileyi Belediye Meclis üyesi Yaşar Tariktaroğlu ve 200 Evler Mahallesi muhtarı Nuri Rızaoğlu ile ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Cengiz, belediye olarak evin bakım ve onarımını yaptıklarını, ailenin eşya ihtiyacının da karşılanacağını söyledi. Onarımın ardından Şenbakır ailesinin çocuklarıyla birlikte sıcak bir yuvaya kavuşacaklarını kaydeden Başkan Cengiz, insanlık görevini yaptıklarını ifade etti.

İlçe sınırları içerisinde mağdur durumda olan her vatandaşa ulaşmayı görev kabul ettiklerini dile getiren Başkan Cengiz, "Bahadır kardeşimizin talihsiz bir kaza sonrası evinde yangın çıkmış ve maddi hasar meydana gelmişti. Belediye olarak evin ihtiyaçlarını belirledik ve çalışmalara başladık. Kısa bir sürede onarım tamamlandığında mağdur aileye sıcak bir yuva hediye etmiş olacağız. Evin eşya ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında da üzerimize düşeni yapacağız." ifadelerini kullandı.

200 Evler Mahallesi muhtarı Nuri Rızaoğlu ise devletin şefkat elinin mağdur bir vatandaşa uzanmasının memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, Başkan Cengiz ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir