03 Eylül 2026
Altın 6875.8
BIST 14070.59
Dolar 48.3072
Euro 56.2302
Sterlin 65.4349
Ankara 24°C

Azizoğlu Konağı karakol oldu!

Azizoğlu Konağı karakol oldu!
PKK’lı teröristlerin Atatürk posterleri üzerinde silah eğitimi yaptıkları Azizoğlu Konağı'nda, artık şanlı Türk bayrağımız dalgalanıyor..

PKK'lı teröristlerin çukur kazıp barikat kurduğu ilçelerden, Sur, Silvan, Cizre, Silopi ve Dargeçit'te operasyonlar başarıyla tamamlandı. Binlerce teröristin öldürüldüğü ilçelerde, hainlerin açtığı hem maddi ve manevi yaralar sarılmaya başlandı. Teröristlerin aylardır eğitim alanı olarak kullandığı kent meydanları da temizlenerek, tekrar halka açıldı. Şimdi o meydanlarda Özel Harekât Timleri vatandaşın güvenliğini korumak için hizmet ediyor.

Star muhabiri Kemal Gümüş, vatan hainlerinin Atatürk posterlerini hedef tahtası yaptıkları Silvan'daki tarihi Azizoğlu Konağı Meydanı'na girdi. Aylarca PKK'nın silah ve bomba eğitim alanı olarak kullandığı meydan şimdi güvenlik güçlerinin kontrolünde. Polis ve Jandarma Özel Harekat Timleri, Türk bayrağı diktikleri Azizoğlu Konağı'nı karakol olarak kullanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir