06 Kasım 2026
Altın 6567.01
BIST 11346.84
Dolar 50.1524
Euro 56.081
Sterlin 66.8423
Ankara 10°C

Babasına Kızdı Aracı Uçurumdan Aşağı Sürdü

Babasına Kızdı Aracı Uçurumdan Aşağı Sürdü
Muğla'nın Fethiye ilçesinde babasına kızan bir kişi, aracıyla kendisini uçurumdan aşağıya bıraktı. 50 metreden uçuruma bırakılan araba denize düşmeden kayalıklara takılınca intihar girişimi de yarım kaldı. Edinilen bilgiye göre;

Edinilen bilgiye göre; Faruk Aldemir (30), 48 GM 228 plakalı kamyoneti ile Birinci Karagözler Mahallesi'nde bulunan Samanlık Koyu'na geldi. Geceyi burada kamyonetin içinde geçiren Aldemir, sabaha karşı eşini arayarak kendisinden helallik istedi.

Babasına kızdığını belirten Aldemir, daha sonra eşine onu sevdiğini söyleyerek, aracını uçurumdan aşağıya sürdü. Yaklaşık 50 metreden denize doğru ilerleyen kamyonet, denize az bir mesafe kala kayalıklara takılıp durdu. Faruk Aldemir, aracından dışarı çıkınca otomobil kayarak denize düştü.

Aldemir, mucize eseri intihar girişiminden yara almadan kurtulurken, eşinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. İtfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinin de hazır bulunduğu olay yerine gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, denize düşen araçta inceleme yaptı.

Yapılan ilk incelemenin ardından polis ekipleri, araçta başka kimsenin olmadığını tespit edince, Aldemir'i sorgulamak üzere karakola götürdü. Aldemir'in ilk ifadesinde, babasıyla tartıştığını ve kendisine kızıp intihar etmek istediğini belirttiği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir