Kaymakam Boyacı, öğrencilerin hem eğitim aldıkları dönemde hem de sağlıklı yetişmesinde anne ve babaya önemli görevler düştüğünü belirterek, kendilerinin de bu tür ziyaretlerle eksikleri yerinde görmeyi, çözüm yolları bulabilmeyi ve hayata geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.
Geleceğin mimarlarının çocuklar olduğunu ifade eden Boyacı, öğrencilere okul dönüşünde sürekli evlerinde ders tekrarı yapmalarını tavsiye ederek, "Günümüzde bilenle bilmeyen bir olmaz. Ülkemizin ve bölgemizin gelişmesi için sürekli kitap okuyun. Sürekli kitap okuyan, her konuda kendini bilgi sahibi yapar." dedi.
Köy ziyaretlerine Bafra İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ufuk Aruk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Bafra Müftüsü Burhan Keleş, Bafra Özel İdare Müdürü Yakup Tulum, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, Bafra Diş Hastanesi Başhekimi Mustafa Özdemir, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer de katıldı.
(CİHAN)
