21 Ağustos 2026
Altın 7005.69
BIST 14396.54
Dolar 48.0404
Euro 56.2223
Sterlin 65.6271
Ankara 19°C

Bağcılar Halkı Dalında Kayısı Yeme Fırsatı Buldu

Bağcılar Halkı Dalında Kayısı Yeme Fırsatı Buldu
Bağcılar Güneşli Mahallesi'nde oluşturulan kayısı bahçesinde piknik yapan vatandaşlar, dalında kayısı yeme imkanı buldu. Bağcılar Bel

Bağcılar Belediyesi, nostalji bahçelerinden ikincisini vatandaşların hizmetine açtı. Güneşli Mahallesi'nde oluşturulan kayısı bahçesine Bağcılar halkı yoğun ilgi gösterirken, piknik yapan vatandaşlar dalında kayısı yemenin keyfine vardı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı piknikte kayısı bahçesi hakkında bilgi veren Bağcılar Belediye Başkan Vekili Muhterem Şahin, belediyenin ilçenin ismine uygun bir şekilde nostalji bahçeleri adı altında meyve bahçeleri oluşturduğunu söyledi.

3 bin 200 metre kare alan üzerine kurulu olan ve 78 ağacın yer aldığı kayısı bahçesinde döllenme, bir kovan arı ile sağlanıyor. İki cins kayısının bulunduğu bahçede bir de kültürel etkinliklerin yapıldığı Malatya Konağı var.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir