19 Aralık 2025
Altın 5951.838
BIST 11330.1
Dolar 42.8058
Euro 50.1828
Sterlin 57.3093
Ankara 9°C

Bahçeli, Ohal Talebini Yineledi: Ohal'i Düşünmek Ülke İnsanı İçin Bir Görevdir!

Bahçeli, Ohal Talebini Yineledi: Ohal'i Düşünmek Ülke İnsanı İçin Bir Görevdir!
OHAL'e karşı olanlar bölünmeyi bekliyor!!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, OHAL'e karşı olanların Türkiye'deki akan kanı görmeyenler ve Türkiye'nin bölünmesi için elinden gelen gayreti gösterenler olduğunu savundu.

"OHAL'e karşı olanlar akan kanı göremeyenlerdir!"
Habertürk'ün haberine göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplu açılış törenlerine katılmak için geldiği Konya'nın Çumra ilçesindeki Sırçalı Mesire Alanı'nda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bahçeli, OHAL'e karşı olanların Türkiye'deki akan kanı görmeyenler ve Türkiye'nin bölünmesi için elinden gelen gayreti gösterenler olduğunu savundu.

"OHAL uygulamasına geçilmesini istiyoruz"
Bahçeli, "OHAL, demokrasiye karşı olmayan anayasal bir kurumdur . Bir ülkede anarşi ve terör boy gösterdirken OHAL'i her ülke vatandaşı düşünmelidir.Sözde analar ağlamasın, kan akmasın demekle olaylar bitmez. Gerekli tedbirleri almak lazım . Biz MHP olarak Anayasal bir tedbiri ortaya koyuyoruz. OHAL uygulamasına geçilmesini istiyoruz. Geçerler veya geçmezler bu siyasi iktidarın bileceği iştir. Ancak kan akmaya devam ederse vebali üzerlerine düşer" dedi.

Her gün 2-3 tane şehidin verildiği bir dönemde bunların kim tarafından gündeme getirildiğine dikkat edilmesi gerektiğini anlatan Bahçeli, 20 yıldan beri aynı insanların aynı şekilde konuşarak televizyonları meşgul ettiğini, bu kişilerin insanların zihnini karma karışık hale getirdiğini söyledi.

"Türk Milleti Yalnız Değildir"
Ülkenin bir taraftan ''silahşörlerle'', bir taraftan da ''kalemşörlerle'' mücadele ettiğini ifade eden Bahçeli, ''Ancak herkes bilsin ki Türk milleti yalnız değildir. Bunların hepsini aşacaktır. Ve Türkiye kardeşliği koruyacaktır, istikrara kavuşacaktır'' diye konuştu. Bir gazetecinin ''şehit aileleri sahipsiz mi?'' sorusuna Bahçeli, şehit ailelerine 'kelle' diyecek kadar nezaketsiz olanlardan başka bir şey beklenmeyeceğini kaydetti. Bahçeli, kökü kazınana kadar terörle mücadele edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir