09 Ekim 2026
Altın 6648.62
BIST 12265.98
Dolar 49.3336
Euro 55.2223
Sterlin 65.2687
Ankara 17°C

Bahçeli: Eli ve vicdanı kanlı Netanyahu ve yönetimi, Lahey Adalet Divanında yargılanmalıdır

Bahçeli: Eli ve vicdanı kanlı Netanyahu ve yönetimi, Lahey Adalet Divanında yargılanmalıdır
TBMM / MHP LİDERİ BAHÇELİ PARTİSİNİN GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Eli ve vicdanı kanlı Netanyahu ve yönetimi, işledikleri savaş suçlarından dolayı Lahey Adalet Divanında yargılanmalıdır." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Gazi Meclis Anayasa Mahkemesinin vesayeti altında değildir. Oturma eylemi yapanların yasamayı etkisiz hale getirme girişimini görmeyip Yargıtaya laf etmesi küstahlıktır." diye konuştu.

Bahçeli, "Anayasa Mahkemesi ile Yargıtay arasında cepheleşme ve suç duyurusuna kadar varan süreç, devlet krizi değil böyle görmek isteyenlerin sefil uydurmasıdır" ifadesini kullandı.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir