30 Ekim 2026
Altın 6409.38
BIST 10982.84
Dolar 49.9416
Euro 55.9544
Sterlin 67.1071
Ankara 16°C

Bakanlar Hakkari'den Memnun Ayrıldı

Bakanlar Hakkari'den Memnun Ayrıldı
Hakkari'ye dün gelerek ziyaret ve incelemelerde bulunan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Mili Eğitim Bakanı Nabi Avcı geceyi Hakkari'de geçirdi.

Hakkari'ye dün gelerek ziyaret ve incelemelerde bulunan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Mili Eğitim Bakanı Nabi Avcı geceyi Hakkari'de geçirdi. Sabah Şırnak'a gitmek isteyen bakanların programı, hava şartları nedeniyle iptal edildi. Hakkari'de valilik, belediye, okul ve esnaf ziyaretleri yapan iki bakan, olumlu izlenimlerle kara yoluyla Van'a geçti.

Van'a hareket öncesi Vali Orhan Alimoğlu, kurum amirleri ve askeri yetkililerle bir araya gelen iki bakan, sohbet etti. Valilik binası önünde gazetecilerle konuşan Bakan Şimşek, "Bu memlekete barışın ve huzurun gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Sohbet sırasında Bakan Şimşek'in yanına gelen okul üniformalı bir öğrenci, parasının olmadığını söyledi. Bakan Şimşek kendisine 20 lira harçlık verdi. CİHAN

Bakanlar Hakkari'den memnun ayrıldı

Bakanlar Hakkari'den memnun ayrıldı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir