1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bakü’de Yamanlar Rüzgârı Esti
Bakü’de Yamanlar Rüzgârı Esti

Bakü’de Yamanlar Rüzgârı Esti

Azerbaycan Güreş Federasyonu'nun düzenlediği 3. Uluslararası Bakü 12-13 Yaş Küçükler Güreş Turnuvası'nda, İzmir'den Bozyaka Özel Yamanlar Ortaokulu öğrencileri üç altın, iki gümüş ve iki bronz madalya kazandı.

A+A-

Azerbaycan Güreş Federasyonu'nun düzenlediği 3. Uluslararası Bakü 12-13 Yaş Küçükler Güreş Turnuvası'nda, İzmir'den Bozyaka Özel Yamanlar Ortaokulu öğrencileri üç altın, iki gümüş ve iki bronz madalya kazandı. Greko-Romen stilde 35 kiloda Emir Bahar, 42 kiloda Sinan Özen ve 73 kiloda Emre Sorguç altın, 32 kiloda Ahmet Caner Sağır ve 38 kiloda Yunus Oflu Gümüş, 35 kiloda Enis Türkmen ve 59 kiloda Kerem Fatih Demir sronz madalyaya uzandı.

Okulun güreş antrenörü Ergüder Pekişdamat, yaptığı açıklamada, “13 ülkenin katıldığı önemli bir turnuvadan başarıyla döndük. Altyapı çalışmalarımız için önemli bir tecrübe kazandık.” dedi. Bozyaka Özel Yamanlar Ortaokulu Müdürü Murat Çelen de, “Sporu, eğitimin bir parçası olarak görüyoruz. Öğrencilerimizin bu başarıları, gelecekte kazanacakları daha büyük başarıların habercisi.” diye konuştu. CİHAN

Bakü’de Yamanlar rüzgârı esti

Bakü’de Yamanlar rüzgârı esti

Bakü’de Yamanlar rüzgârı esti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.