06 Temmuz 2026
Altın 6277.36
BIST 14417.91
Dolar 46.8015
Euro 53.5075
Sterlin 62.2038
Ankara 17°C

Balıkesir Belediyesine Operasyon

Balıkesir Belediyesine Operasyon
Balıkesir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda, bazı yöneticilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Balıkesir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda, bazı yöneticilerin gözaltına alındığı öğrenildi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sabah saatlerinde geldikleri Balıkesir Belediyesi'nde arama yapıyor. Belediyenin Vasıf Çınar Caddesi üzerinde bulunan hizmet binasına gelen emniyet güçleri, içeriye çalışanların haricinde kimseyi almıyor.

Alınan bilgiye göre saat 07.00 sıralarında Balıkesir Belediyesi'ne gelen polisler, belediyenin iki girişini kontrol altına aldı. İçeride evrakları inceleyen polisin, İtfaiye Müdürlüğü Fırıntaş A.Ş. ve belediyeye bağlı diğer birimlerde de arama yaptığı öğrenildi. Operasyonda iddiaya göre Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Özenç, Tuna Aktürk, Zabıta Müdürü Hüseyin Turan ve MHP Merkez İlçe Başkanı'nın gözaltına alındığı bildirildi.

Belediye hizmet binası ve bağlı birimlerde yapılan aramada polisin bilgisayar ve evrakları detaylı olarak incelediği bildirildi. Aralamalarda Balıkesirspor ve belediyeye yapılan bağışlar ile bazı ihalelerin incelemeye alındığı iddia edildi.

Belediye Başkanı İsmail Ok, belediyeye gelişinde operasyonun sürpriz olmadığı söyledi. "Böyle bir operasyonu bekliyorduk." diyen Başkan Ok, "Ben arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum. Bizim açımızdan herhangi bir sıkıntı yok. Biraz önce arkadaşlarıma talimat verdim belediye görevinin başındadır. Vatandaşa aksama olmadan hizmet verilecek. Emniyet güçleri vatandaşları içeri almıyorsa yapacağımız birşey yok. Bütün arkadaşlarım görevinin başındadır." dedi. CİHAN

Balıkesir Belediyesi'ne operasyon: Bazı yöneticiler gözaltına alındı

Balıkesir Belediyesi'ne operasyon: Bazı yöneticiler gözaltına alındı

Balıkesir Belediyesi'ne operasyon: Bazı yöneticiler gözaltına alındı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir