20 Ağustos 2026
Altın 6972.14
BIST 14458.98
Dolar 47.9495
Euro 56.0831
Sterlin 65.2997
Ankara 22°C

Balıkesir Valisi Yılmaz, İftarını Şehit Ailesiyle Yaptı!

Balıkesir Valisi Yılmaz, İftarını Şehit Ailesiyle Yaptı!
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Bigadiç ilçesine bağlı Kayırlar köyünde oturan bir şehit ailesiyle iftar etti.
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Bigadiç ilçesine bağlı Kayırlar köyünde oturan bir şehit ailesiyle iftar etti. Yemeğe Arslan'ın eşi Hümeyra Arslan, Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Talip Sevim ve eşi de katıldı.

Vali Arslan, köy gezileri kapsamında bu defa şehit Jandarma Er Süleyman Ergin'in ailesine misafiri oldu. Vali Arslan, 1991 yılında Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Belenoluk Karakolu'nda teröristlere girdiği çatışmada şehit düşen Ergin'in anne ve babasıyla iftar yaptı.

Şehit Babası Mustafa Ergin, ziyaretten çok memnun olduklarını belirterek, "Devletimizin sıcak ve şefkatli elini her zaman yanımızda hissettik. Şehit babası olmaktan gurur duyuyorum." dedi.

Anne Nevcihan Ergin'in de misafirlere gösterdiği samimiyet ve içten hareketleri dikkat çekti. İftarın ardından Vali Yılmaz Arslan, köy meydanında Kaymakam Yıldırım'la birlikte vatandaşların sıkıntılarını dinledi ve sohbet etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir