19 Aralık 2025
Altın 5963.864
BIST 11335.05
Dolar 42.8036
Euro 50.2047
Sterlin 57.2421
Ankara -3°C

Balıklıgöl'de İbrahim Sadri Ve Yücel Arzen Düet Yaptı

Balıklıgöl'de İbrahim Sadri Ve Yücel Arzen Düet Yaptı
Ünlü şiir yorumcusu İbrahim Sadri ve iki alyans şarkısı ile çıkış yapan Yücel Arzen, Balıklıgöl'de düet yaptı. Şanlıurfa İli Kül

Şanlıurfa İli Kültür Araştırma Derneği (ŞURKAV) tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa'ya gelen ikili şiir severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı gecede ikili çok sayıda şiir seslendirdi. Şanlıurfalı ünlü Gazelhan Kazancı Bedih Yoluk'un gazellerini de okuyan İbrahim Sadri, kendi şiirlerini de izleyicileri ile paylaştı. Yücel Arzen ile uzun yıllar beraber çalıştıklarını aktaran İbrahim Sadri, "İlk zamanlar ben şiir söylerdim Yücel Usta düet yapardı benim şarkılarıma. Şimdi ben onun şarkılarına şiirle düet yapar gibi oldum. Lütfen beni daha fazla alkışlayın." ifadelerini kullandı.

Balıklıgöl Anfi Tiyatro'daki program öncesi Urfa'ya özgü yemeklerle iftarını açtığını söyleyen Sadri, Urfa'nın sıcağında oruç tutmanın çok zor olduğunu dile getirdi. Sadri, "Şimdi oruç tutmanın ne demek olduğunu iyi anladım. Urfalılar bu sıcaklara nasıl dayanıyor. Biz İstanbul'da zorlanıyoruz, Allah burada oruç tutanların yardımcısı olsun." dedi.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir