1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. BALKAN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
BALKAN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

BALKAN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin Rumeli Dernekleri Federasyonu ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi ile birlikte bu yıl 4’üncüsü düzenlediği Balkan Futbol Turnuvası 11-15 Haziran tarihleri arasında Merinos Stadyumu’nda gerçekleşti.

A+A-

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin Rumeli Dernekleri Federasyonu ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi ile birlikte bu yıl 4’üncüsü düzenlediği Balkan Futbol Turnuvası 11-15 Haziran tarihleri arasında Merinos Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

Balkan ülkeleriyle Türkiye arasında gelişen dostluk ve kardeşlik ilişkilerine katkı koymak, Balkanlarla olan dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da geliştirmek amacıyla başlatılan Balkan Futbol Turnuvası, 11 Haziran tarihinde Merinos Stadyumunda start alıyor. Osmangazi Belediyesinin destekleriyle bu yıl 4’üncüsü düzenlenen turnuvanın tanıtım toplantısında konuşan Başkan Mustafa Dündar, turnuvaya olan ilginin her geçen yıl arttığını söyledi.

Osmangazi Belediyesi olarak, dostluk ve kardeşlik bağlarının daha da gelişmesi adına önemli projelerin altına imza attıklarını ifade eden Dündar, şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, sahada büyük bir çekişmeye sahne olacak, saha dışında ise dostluk ve kardeşlik bağlarının pekişmesine yol açacak olan turnuva, Merinos Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Son üç yıldır Bursaspor’un şampiyon olduğu turnuvanın 4.süne Türkiye’den iki takım olmak üzere Sırbistan’dan 2, Arnavutluk, Bulgaristan, Kosova ve Makedonya’dan toplam 8 futbol takımı katılıyor. Rumeli Dernekleri Federasyonu ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi ile birlikte düzenlediğimiz turnuvada, tüm Bursalıları gençlerin buluşmasına ve nefes kesen maçları izlemeye davet ediyoruz.”

Sukaypark tesislerinden düzenlenen basın toplantısına katılan RUDEF Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Toprak, bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen turnuvaya desteklerinden dolayı, Başkan Dündar’a teşekkür etti. Toprak, “Bu yılki turnuvaya katılan takımlar, ülkelerinde profesyonel ligde mücadele eden takımların altyapılarından oluşuyor. İnşallah keyifli maçların izlendiği güzel bir turnuva olacak” dedi. Organizasyonu gerçekleştiren kurumlardan BTTDD Başkanı Şükrü Köse’de, dostluk ve dayanışmaya katkı sağlayacak, sporun ruhuna uygun bir turnuva olacağına inanıyoruz.” dedi.

Merinos Atatürk Stadyumu’nda bu yıl 4. düzenlenen Balkan Futbol Turnuvası’na Türkiye’den Bursaspor ve Batı Trakya, Sırbistan’dan Belgrad ve Novi Pazar, Arnavutluk’tan Tiran, Bulgaristan’dan Ludogorest, Kosova’dan Pristina Curta ve Makedonya’dan Şkupi takımları katılıyor.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.