17 Aralık 2025
Altın 5946.337
BIST 11286.81
Dolar 42.7202
Euro 50.2395
Sterlin 57.262
Ankara 6°C

Bandırma Zümrüt Koleji'nin 800 Kişilik Yeni Binası Hızla Yükseliyor

Bandırma Zümrüt Koleji'nin 800 Kişilik Yeni Binası Hızla Yükseliyor
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ocak ayında temeli atılan Özel Zümrüt Koleji'nin 800 kişilik yeni binası hızla yükseliyor.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ocak ayında temeli atılan Özel Zümrüt Koleji'nin 800 kişilik yeni binası hızla yükseliyor. Berk Eğitim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arif Karanfil, bir yıl gibi kısa bir zamanda bitirilmesi planlanan ve 9 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan okulun inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. A blok kaba inşaatının büyük bölümünün tamamlandığını aktaran Karanfil, okulun kaba inşaatının haziran ayı itibariyle tamamen bitirilmesinin hedeflendiğini bildirdi.

Kayacık Mahallesi'nde ilçenin en yüksek tepesinde bulunan okul inşaatının temeli 10 Ocak tarihinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip ile Vali Ahmet Turhan'ın da katıldığı törenle atılmıştı.

Bandırma'da 13 yıldır eğitim alanında hizmet veren Özel Zümrüt Koleji'nin 800 kişilik yeni binasının dört blok olarak inşa edileceğini ifade eden Berk Eğitim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Karanfil, okulda, cep sineması, fitness salonu hayvanat bahçesi, tenis kortu ve ana sınıfının da bulunacağını söyledi.

Okulun hizmete girmesiyle Bandırma'nın eğitimdeki yeni yüzü olacağını ifade eden Karanfil, "Okulumuz toplam 36 derslikten oluşacak Ayrıca okulumuzda 500'er kişilik konferans salonu ve yemekhane de olacak. 2014-2015 eğitim öğretim yılına 800 öğrenci kapasitesiyle yetiştirme hedefimiz var. Bugüne kadar bize destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Özel Zümrüt Koleji'nin yeni eğitim kompleksinin, Bandırma'da eğitim kalitesinin üst seviyelere çıkarma adına önemli bir yatırım olduğuna işaret eden Arif Karanfil, "Okulumuz ulusal ve uluslararası birçok yarışmada elde ettiği başarılarla ilimizin yüz akı oldu. Amacımız bu başarılarımızı artarak devam ettirmek. Eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda yeni okul binamızda öğrencilerimize üst seviyede hizmet vereceğiz. Bunun için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Temel atıldığından beri hızlı bir şekilde okulumuz yükseliyor." diye konuştu.





CİHAN

Bandırma Zümrüt Koleji'nin 800 kişilik yeni binası hızla yükseliyor

Bandırma Zümrüt Koleji'nin 800 kişilik yeni binası hızla yükseliyor

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir