1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Bank Asya İzmir’deki 14’üncü Şubesini Ödemiş’te Açtı
Bank Asya İzmir’deki 14’üncü Şubesini Ödemiş’te Açtı

Bank Asya İzmir’deki 14’üncü Şubesini Ödemiş’te Açtı

Bank Asya, İzmir’deki 14’üncü şubesini Ödemiş’te açtı. Ödemiş Şube Müdürü Bülent Bilgili, katılım bankacılığının üretici ve girişimci için en güvenli ve en iyi büyüme reçetesi olduğuna değinerek, Bank Asya’nın en kritik zamanlarda bile işletmelere desteğ.

A+A-

Bank Asya, İzmir’deki 14’üncü şubesini Ödemiş’te açtı. Ödemiş Şube Müdürü Bülent Bilgili, katılım bankacılığının üretici ve girişimci için en güvenli ve en iyi büyüme reçetesi olduğuna değinerek, Bank Asya’nın en kritik zamanlarda bile işletmelere desteğini ve reel ekonomiye katkısını sürdürdüğünü ifade etti.

Ödemiş ekonomisinin ağırlıklı olarak tarıma ve tarımsal hammaddelere dayalı sanayiyle gelişme gösterdiğini belirten Bilgili, "Ödemiş bugün özellikle patates, meyve fidanı, saksı çiçekçiliği, karpuz, zeytin, kiraz ve süt ürünleri üreticiliğinde Türkiye'nin önde gelen ilçelerinden biri konumundadır. Çok verimli topraklara sahip olan ilçemizde, 21 binden fazla aile geçimlerini tarım sektöründen sağlamaktadır. Bu özelliğiyle Ödemiş hem bölgeye hem de il ekonomisine çok önemli katkı sağlamaktadır." dedi.

Akıncılar Mahallesi Gazi Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Bank Asya Ödemiş Şubesi Müdürü Bülent Bilgili, Ödemiş ile çevre ilçeler Tire, Bayındır, Kiraz ve Beydağ halkına da hizmet veriyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bank Asya Ödemiş Şubesi’nde müşterilerimizin her türlü ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak organizasyon yapısına sahibiz. Ayrıca bölgede istihdama ve gelişime açık firmalara da destek vereceğiz. Amacımız bireysel ve Kobi Bankacılığı alanlarında öncü projelere imza atarak Ödemiş ve bölge ekonomisine katkıda bulunmak." diye konuştu.

AKTİF BÜYÜKLÜĞÜ 23.2 MİLYAR LİRAYA ULAŞTI

23.2 milyar lira aktif büyüklüğe ve ekonomiye sağladığı nakdi ve gayri nakdi toplam kaynağı 25.4 milyar liraya ulaşan Bank Asya, 2012 yılında biri yurt dışında olmak üzere 251 olan şube sayısını 2013 yılında 281’e, 700 olan ATM sayısını da bine çıkarmayı planlıyor. Türkiye’nin ilk faizsiz emeklilik şirketi Asya Emeklilik ile bireysel emeklilik alanında hizmet veren Bank Asya, menkul kıymetler piyasasında halka arzlara aracılık etmek ve müşterilerinin yatırımlarını farklı alanlarda değerlendirmelerine yönelik danışmanlık hizmeti vermek üzere Asya Yatırım Menkul Değerleri kurdu. Bank Asya’nın Erbil’de şubesi, Hindistan’da temsilciliği ve Senegal merkezli Tamweel Africa Holding’de iştirakleri bulunuyor. CİHAN

Bank Asya İzmir’deki 14’üncü şubesini Ödemiş’te açtı

Bank Asya İzmir’deki 14’üncü şubesini Ödemiş’te açtı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.