Olay, akşam saat 18.00 sıralarında Çınarlı Semti 1. Sanayi Sitesi 2824 Sokak'ta bulunan banka şubesinde meydana geldi. Şubede güvenlik görevlisi olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası İbrahim Kocakuş, mesai bitiminden sonra bankada çalışan memurların hesapları kapattıkları sırada bekleme salonunun arkasındaki depo olarak kullanılan odaya girdi. Kocakuş, burada beylik tabancasıyla başına tek el ateş etti.
Silah sesini duyan mesai arkadaşları, odaya girdiklerinde Kocakuş'u kanlar içinde yerde yatarken buldu. Olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Acil Servis görevlileri yaptıkları kontrolde Kocakuş'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede Kocakuş'un arkasında, "Karıcığım, çocuklarıma iyi bak." yazılı bir not bıraktığı belirtildi. Kocakuş'un 2 yıldır aynı şubede güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ve kredi borcu bulunduğu ileri sürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı..
