20 Aralık 2025
Altın 5972.467
BIST 11341.9
Dolar 42.7981
Euro 50.141
Sterlin 57.2003
Ankara -2°C

'Baraj kapağı patladı, sel geliyor'

'Baraj kapağı patladı, sel geliyor'
Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından, sabah saatlerinde ekiplerin başlattığı çalışmaları izleyen vatandaşlar büyük panik yaşadı!..

Vatandaşlar arasında çıkan ‘Baraj kapağı patladı. Sel Geliyor’ söylentisi üzerine ekiplerin çalışmalarını izleyen vatandaşlar panik içinde kaçmaya başladı. Söylenti üzerine vatandaşlar evlerinin balkonlarına ve çatılarına çıktı! Yüksek yerlere kaçmaya çalışan vatandaşların yaşadığı paniğin görüntüsü kameralara tarafından saniye saniye görüntülendi.

ÖLENLERİN İSİMLERİ

Samsun'da selde ölenlerin sayısı 2 kişinin daha cesedinin bulunmasıyla 8'e çıktı. Ölenlerin isimleri şöyle; 43 yaşındaki Kenan Yazıcı, oğulları 16 yaşındaki Mücahit ve 9 yaşındaki Bedirhan, 1,5 yaşındaki Hüseyin Yılmaz ile 5 yaşındaki ağabeyi Abdullah Yılmaz, 36 yaşındaki Emine Bütüner, çocukları Berkay ve Miranur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir