1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bartın Tso Başkanı Cihat Çakır Oldu
Bartın Tso Başkanı Cihat Çakır Oldu

Bartın Tso Başkanı Cihat Çakır Oldu

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na Cihat Çakır seçildi. Bartın TSO’da yönetim organları ve meclis başkanlığı seçimleri değişimle sonuçlandı.

A+A-

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na Cihat Çakır seçildi.
Bartın TSO’da yönetim organları ve meclis başkanlığı seçimleri değişimle sonuçlandı. Son dönemde meclis üyeliği görevini yürüten Cihat Çakır yönetim kurulu başkanlığı seçimini kazandı. 24 meclis üyesinin oy kullandığı seçimde Cihat Çakır’ın yönetim kurulu başkan adayı olarak liderlik yaptığı listeye 13, İsmail Toksöz’ün listesine 11 oy çıktı.
Cihat Çakır Başkanlığındaki Bartın TSO Yönetim kurulunda Halil Sami Karakaş, Halil Balık, Birol Dikyurt, Sadi Üsküdarlı, Nejat Vural ve Elif Demirkol yer aldı.
SEÇİMİN KAZANANI BARTIN OLSUN
Bartın TSO Başkanlığı’na seçilen Cihat Çakır seçimin kazananın Bartın olacağını ifade ederek meclis üyelerine kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Girilen yolun bir sevda ve gönül işi olduğunu dile getiren Cihat Çakır, “Öncelikle tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bartın TSO’da şimdiye kadar görev yapan tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu ve meclis üyelerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir seçimdir, bu seçimin kazananı Bartınımız olsun. Hepimiz bu meclis çatısı altında meclis üyelerimiz, tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte beraber onların destek, heyecan ve yepyeni fikirleriyle Bartın’ı 4 yıl çok daha iyi yerlere getirmek üzere bu taşın altına hep beraber elimizi koymuş bulunmaktayız. Bu bir yarıştır, bu yarış içinde seçim heyecanıyla muhakkak ki gönlünü kırdığımız arkadaşlar kalbini zedelediğimiz insanlar olabilir. Bu arkadaşlarımızla yeniden kaynaşacağımızı Bartın için birlik ve beraberlik içinde hizmet yapacağımızı umut ediyorum. Bartın 2017 yılına kadar bu meclisteki arkadaşlarımızla birlikte yeni bir ufka yeni bir geleceğe doğru hareket edecektir. Hepinize katkılarınızdan dolayı ve bugünkü seçim atmosferinde sıcak ilginize teşekkür ediyorum, Bartın’ımıza, ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Allah yardımcımız olsun” dedi.
Bu arada Bartın TSO Meclis Başkanlığı’na da Halil Çelen tekrar seçildi. Meclis Başkan Yardımcılıklarına ise Adem Akpürçek ve Mesut Güler seçilirken, katip üyeliğe Davut Mert Çöme, yedek üyeliklere ise Ömer Ağartan, İlker Yıldırım ve Şenol Ak seçildi. Disiplin Kuruluna ise Mustafa Genç, Tayfun Yaşar, Mehmet Çelikkaya, İzlen Çınçın, Ersin Öztürk ve Hüseyin Erdem seçildi.
TOBB delegeliğine ise Halil Sami Karakaş ve Özcan Yaz seçildi.
CİHAN

Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır oldu

Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır oldu

Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır oldu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.