18 Ağustos 2026
Altın 6778.65
BIST 14132.06
Dolar 47.9098
Euro 55.5095
Sterlin 64.6467
Ankara 15°C

Bartınlı Sanayici Tek Geçişli Osb Köprüsü'nden Kurtuluyor

Bartınlı Sanayici Tek Geçişli Osb Köprüsü'nden Kurtuluyor
Bartın'da, yıllar önce köy köprüsü olarak yapılan ve daha sonra 1995 yılında Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'nin kurulmasıyla sanayi köprüsü konumuna gelen tek araç geçişli Bartın OSB Köprüsü yeniden yapılacak. AK Parti Bartın Millet

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın OSB Köprüsü için gerekli olan 3 milyon TL ödeneğin Bartın İl Özel İdaresi'ne gönderildiğini bildirdi.

Milletvekili Yılmaz Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, Yanaz-Geriş köyleri sınırları içinde kalan Bartın OSB Köprüsü'nün, köy yolu üzerinde bulunan bir köprü olduğunu, OSB'nin yükünü kaldıramayacak hale geldiğini bildirdi. Tunç, Devlet Planlama Teşkilatı ve Maliye Bakanlığı nezdinde gerçekleştirdikleri talebin olumlu sonuçlandığını ve köprü için gerekli ödeneğin Bartın İl Özel İdaresi'ne gönderildiğini duyurdu.

Milletvekili Tunç, Bartın İl Özel İdaresi'nin, kısa süre içerisinde gerekli ihaleyi yaparak köprü inşaatının başlayacağını ifade etti. Tunç, Bartın OSB köprüsü için gerekli ödeneğin gönderilmesinden dolayı Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e, Bartınlılar adına teşekkür ettiğini söyledi.

KÜLTÜR MERKEZİNE 1 MİLYON TL ÖDENEK

Yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatı için de 1 milyon TL ilave ödenek gönderildiğini açıklayan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, bugüne kadar gönderilen toplam ödeneğin 6,5 milyon liraya ulaştığını, bu ödeneğin inşaatın bitirilmesi için yeterli olduğunu söyledi.

Tunç, ayrıca, kültür merkezi inşaatının 2011 yılının Mart veya Nisan aylarında tamamlanabileceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir