1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başarının Adresi Körfez
Başarının Adresi Körfez

Başarının Adresi Körfez

Kütahya Körfez Dershanesi Müdürü Şükrü Tunç, 2013 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre, Körfez Dershanesi öğrencisi İbrahim Güngör'ün Y-YGS-4 puan türünde Türkiye 9.

A+A-

Kütahya Körfez Dershanesi Müdürü Şükrü Tunç, 2013 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre, Körfez Dershanesi öğrencisi İbrahim Güngör'ün Y-YGS-4 puan türünde Türkiye 9.'su ve Sayısal (MF-1) puan türünde Türkiye 29.'su olduğunu ve yapılan bu sınavda Dershane öğrencilerinden ilk 100’de 19, ilk 1000’de 103 öğrencinin derece elde ettiğini söyledi.

Müdür Şükrü Tunç, 28 yıldır eğitim hizmeti veren Körfez Dershaneleri'nin, 2012-2013 eğitim yılında da başarılarla göz doldurduğuna dikkat çekti. Tunç, 2009 yılında Sayısal-1 -Eşit Ağırlık-1 ve Sözel-2 puan türlerinde Türkiye 126.'sı ve Kütahya 1.'si, 2010 Yılında YGS-5 puan türlerinde Türkiye 71.'si ve Kütahya 1.'si, 2011 Yılında TM-1, TS-1 puan türlerinde Türkiye 84.'sü ve Kütahya 1.'si, 2012 Yılında ek-Y-MF-1 puan türünde Türkiye 4.'sü ve Kütahya 1.'si olup, başarılması zor bir rekora imza attıklarını belirtti. Tunç, 2013 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre de Kütahya Körfez Dershanesi öğrencisi İbrahim Güngör'ün Y-YGS-4 puan türünde Türkiye 9.'su ve Sayısal (MF-1) puan türünde Türkiye 29.'su olduğunu söyledi.

Türkiye başarılarının yanı sıra 2013 LYS sonuçlarına göre, bütün Sayısal ve Eşit Ağırlık puan türlerinde Kütahya 1.'si , 2.'si ve 3.'lüğünün Kütahya Körfez Dershanesi öğrencilerine ait olduğunun altını çizen Tunç, "Körfez Dershanesi, yıllardır elde ettiği bu derecelerle başarının tesadüf eseri olmadığını kanıtlamıştır. Sınavı kazanan adayların tercihlerinde hata yapmamaları için uzman öğretmenlerimizin eşliğinde dershanemize kayıtlı olsun veya olmasın Kütahya’daki bütün öğrencilerimize yardımcı olacağız. Öğrencilerimizin yetişmesinde büyük emeği geçen ailelere, okul ve dershanemizde görev yapan bütün öğretmen ve idareci arkadaşlarımıza en içten dileklerimizle teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

TEKNO EĞİTİM BAŞARIYI ARTIRIYOR

Kütahya Körfez Dershanesi Müdürü Tunç, dershanenin 2012-2013 yılında başarılarıyla göz doldurduğunu, yakalanan bu hedefin ise Körfez Yayınları'na ait olan Tekno Eğitim ile devam ettiğini söyledi. Tunç, şöyle dedi: "Başarının tesadüfi olmadığını, özellikle Akıllı Eğitim Teknolojileri ile öğrencilere sunduğumuz Akıllı Defter, konu anlatımlarının video görüntülerinin bulunduğu Körfez TV, soru çözümlerinin bulunduğu Körfez Test, Veri Bilgilendirme Sistemi ve Randevulu Birebir soru çözümleri bizi farklı kılmakla beraber, başarımızı artıran önemli faktörlerin başında gelmektedir. Başarıyı yakalamada teknolojik yatırım ve sunumların dışında çağı yakalayan fedakar öğretmenlerimiz başarıda en etkin rolü oynamaktadırlar." ifadelerini kullandı.




CİHAN

Başarının adresi Körfez

Başarının adresi Körfez

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.