Altın 5717.247
BIST 10628.63
Dolar 42.3038
Euro 49.2692
Sterlin 55.6485
Ankara 5°C

Başbakan Erdoğan Seul'de Bazı Görüşmeler Yaptı

Başbakan Erdoğan Seul'de Bazı Görüşmeler Yaptı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Nükleer Güvenlik Zirvesi için geldiği Güney Kore'nin başkenti Seul'de bazı liderlerle görüşmelerde bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Nükleer Güvenlik Zirvesi için geldiği Güney Kore'nin başkenti Seul'de bazı liderlerle görüşmelerde bulundu.

Erdoğan, dün ABD Başkanı Barack Obama'yla yaptığı görüşmenin ardından bugün de zirveye katılan liderlerle görüşmelere devam ediyor.

Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Lee Myung-bak'la Cumhurbaşkanlığı Sarayı ''Mavi Köşk''de yaptığı görüşmenin ardından Nükleer Güvenlik Zirvesi'nin yapıldığı COEX Kongre Merkezi'ndeki ikili görüşme odasında liderlerle görüştü.

Erdoğan, Şili Cumhurbaşkanı Sebastian Pinera ile görüştü. Erdoğan-Pinera görüşmesi basına kapalı olarak yaklaşık yarım saat sürdü.

Başbakan Erdoğan, ardından Pakistan Başbakanı Yusuf Rıza Gilani ile yarım saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Erdoğan, daha sonra Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun'la bir araya geldi.

Nükleer Güvenlik Zirvesi'nin yapıldığı COEX Kongre Merkezi'ndeki ikili görüşme odasında basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmelerde Başbakan Erdoğan'a Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yanı sıra Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan ve Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Mustafa Naci Sarıbaş eşlik etti. CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir