1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ‘Başbakan Kemal’ Sloganı Atan Kalabalığa Sandığı İşaret Etti
‘Başbakan Kemal’ Sloganı Atan Kalabalığa Sandığı İşaret Etti

‘Başbakan Kemal’ Sloganı Atan Kalabalığa Sandığı İşaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Seferihisar ilçesinde düzenlenen Cittaslow (Sakin Şehir) Genel Kurulu’na katıldıktan sonra ilçe merkezinde partililerle buluştu.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Seferihisar ilçesinde düzenlenen Cittaslow (Sakin Şehir) Genel Kurulu’na katıldıktan sonra ilçe merkezinde partililerle buluştu. Bir kahvehanede halka hitap eden Kılıçdaroğlu, ‘Başbakan Kemal’ sloganları ile karşılandı. Kılıçdaroğlu, atılan sloganlara 'Sandık geliyor göreceğiz' cevabını verdi. Belediye Başkanı Tunç Soyer’i öven Kılıçdaroğlu, "Çalışkan bir belediye başkanınız var. Seferihisar’ı sadece Türkiye değil, dünya markası yapmak için çalışıyor. Uluslararası konferansı burada topladı. Kendisini yürekten kutluyorum." dedi.

Kılıçdaroğlu, ülke gündemine yönelik de, şunları söyledi: "Türkiye’nin iyi yönetilmediğini ben de siz de biliyoruz. Gücümüzü birleştireceğiz. Ayrılık gayrılık zamanı değil. Beraber, birlikte çalışmanın zamanı. Türkiye’yi aydınlığa çıkarmanın zamanı. Hepimizin görevleri ve sorumlulukları var. Gereğini yapmak gibi yükümlülüğü var. Onun için yola çıktık, karış karış geziyoruz. Türkiye’yi çocuklarımıza emanet edeceğiz. Onlara güzel bir ülke bırakmak zorundayız. Mustafa Kemal Atatürk Türkiye’yi gençlere emanet etti. Kendi gençliğimiz ile gurur duyuyoruz. Türkiye’nin geleceği için mücadele eden bütün gençlerin alnından öpüyorum."

Gezi Parkı eylemlerine de değinen CHP lideri, "Tehlikeli bir kutuplaşmaya gidiyor korkum o. Bütün yurttaşlarıma şunu söylemek isterim; uzlaşmalı bir dil kullanmayan siyasetçiden bu ülkeye yarar gelmez. Halkına doğruları değil, yalanları söyleyen birisinden yarar gelmez. Kendisine oy vermeyen insanı sevmeyen bir insandan yarar gelmez. Taksim'deki çocuklar bu ülkenin geleceği. Kendi çıkarları için hiç bir şey istemiyorlar. Neredeyse bütün sivil toplum kuruluşları gençlere destek veriyor."
CİHAN

Kılıçdaroğlu, ‘Başbakan Kemal’ sloganı atan kalabalığa sandığı işaret etti

Kılıçdaroğlu, ‘Başbakan Kemal’ sloganı atan kalabalığa sandığı işaret etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.