1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başbakan Niğde'de konuştu..
Başbakan Niğdede konuştu..

Başbakan Niğde'de konuştu..

Başbakan Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda halka sesleniyor..

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Niğde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde vatandaşlara sesleniyor..

"Bunlar ne sandığı, ne milleti ne de milletin yakasını bulabilirler. İnşallah milletin eli bunların yakasında olacak" diyen Erdoğan, Bitlis'te 5 partinin bir araya gelmesini de eleştirdi. Erdoğan, "Bitlis'te 5 parti ittifak yapmış. Bu 5'inin toplam oyu zaten yüzde 7. Kırk çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz" ifadelerini kullandı.

BUNLARIN HESABINI SORACAĞIZ

"CHP ve MHP'ye şimdi de Pensilvanya eklendi. Bunlar üç kafadarlar" diyen Erdoğan, günlerdir hukuksuz dinlemeler üzerinden siyaset yapıldığını belirtti.

"Çık meydanda, sandıkta mücadeleni ver. Çıkabiliyorsan çık" ifadelerini kullanan Başbakan Erdoğan, "Bu illegal dinlemeleri, montajları grup salonlarından dinletenlerden tazminatımızı alacağız. Bunların illerde ablaları var, imamları var. Cami imamı değil ha, meydan imamı. Bunlarla para toplarlar. Bunlarla kapı kapı dolaşırlar. Bu topladıkları paraları makbuz karşılığı değil makbuzsuz toplarlar. Akıbeti belli değil. Bunların hesabını soracağız" dedi.

PARTİNİZİ KURUN ÖYLE GELİN

Seçimler öncesinde sandıkta hile yapılacağı söylentilerinin yayıldığını belirten Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sandıkta hile, çatışma söylentileri yayıyorlar. Biz yolumuza sakin şekilde devam edeceğiz. Hazreti Cebrail parti kursa oy vermem, diyenlerle daha ne kadar birlikte olacaksınız. Türkiye onun vatanı değil mi çıksın gelsin. Niye gelemiyor? Türkiye'yi Pensilvanya'dan karıştıranlarla hesabımız var. Onlara şunu da söyleyin, 'Yüreğiniz varsa CHP'nin, MHP'nin gölgesinde değil, partinizi kurun öyle gelin. Partinize de genel başkan arıyorsanız, Pensilvanya'da zaten. Çağırın onu da gelsin Türkiye'ye.' Türkiye onun vatanı değil mi? Vatanıysa çıksın gelsin. Niye gelemiyor? Gelsin, onun vatanı Amerika mı? Türkiye'yi Pensilvanya'dan karıştıranlara hesabımız var, bu da sorulacak."
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.