1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başbakan Yıldırım'ın güldüren anısı
Başbakan Yıldırımın güldüren anısı

Başbakan Yıldırım'ın güldüren anısı

Zümrüdüanka ödül töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödülünü alan Başbakan Yıldırım, anlattığı anısıyla salonu kahkahaya boğdu..

A+A-

Yeşilay tarafından "Bağımlılıklardan uzak, sağlıklı yaşamı" misyon edinen, söz ve eylemleriyle bu mücadeleye destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara verilen “Zümrüdüanka Ödülleri" için Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda tören düzenlendi.

Törende Başbakan Binali Yıldırım, uyuşturucu ile mücadele konusundaki çalışmalardan dolayı ‘Siyaset’ dalında ödüle layık görüldü. Başbakan Yıldırım ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
Başbakan Yıldırım, ödülünü aldığı sırada davetlilere Marmaray'ın yapıldığı dönemde yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül alırken yaşadığı bir anısını anlattı ve salon kahkahaya boğuldu:

"Sahneye çıktık ve Marmaray'ı temsil eden bir tabloyu size takdim ettik. Ondan sonra benim elimden tuttunuz, siz çekiyorsunuz ben geri çekiyorum. Sonra bana dediniz ki 'Ya beyfendi, tebrik edeceğim elini havaya kaldır' Ben de dedim ki 'Alışık değiliz'"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.