04 Şubat 2026
Altın 6907.51
BIST 12433.5
Dolar 43.5067
Euro 51.3627
Sterlin 59.5567
Ankara 7°C

Başbakanlık’tan o terör saldırılarına kınama

Başbakanlık’tan o terör saldırılarına kınama
Başbakanlık’tan Kuveyt ve Tunus’taki terör saldırılarına kınama geldi.

Başbakanlık Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada; “Kuveyt'te 26 Haziran günü Cuma namazı sırasında İmam Sadık Camii'nde gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınıyoruz.
Bu menfur saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa diliyoruz. Bu vahşi saldırı sadece kardeş Kuveyt'in değil, tüm İslam Aleminin huzurunu ve ahengini hedef almıştır. Saldırının mübarek Ramazan ayında gerçekleştirilmesi, saldırganların kutsal değerleri hiçe saydıklarını göstermektedir. Müslümanların birliğini bozmaya, mezhepler arasına fitne sokmaya çalışan bu sapkın güruh amacına asla ulaşamayacaktır. Kuveytli kardeşlerimizin üzüntülerini paylaşıyor, terörizmle mücadele konusunda tam bir dayanışma içinde olduğumuzu vurguluyoruz”
denildi.

TUNUS’TAKİ TERÖR SALDIRISINI KINADI
Başbakanlık, 26 Haziran Cuma günü Tunus’ta meydana gelen terör saldırısını kınadı.
Başbakanlık Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada, “26 Haziran Cuma günü Tunus'ta meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Bu menfur saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa diliyoruz. Tunuslu kardeşlerimizin istikrar, barış ve kalkınma yolunda bölgeye ilham kaynağı olan kazanımlarını baltalamayı hedefleyen bu vahşi saldırıyı yapanlar amacına asla ulaşamayacaktır. Türkiye, her zaman olduğu gibi Tunuslu kardeşlerimizin yanında olmaya, başta terörizmle mücadele olmak üzere her alanda Tunus'la tam bir dayanışma içinde bulunmaya devam edecektir” denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir