13 Aralık 2025
Altın 5897.703
BIST 11311.31
Dolar 42.6861
Euro 50.1507
Sterlin 57.0609
Ankara 10°C

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Karakaya: Amacımız Yerel Basını Çağdaş Yapıya Ulaştırmak!

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Karakaya: Amacımız Yerel Basını Çağdaş Yapıya Ulaştırmak!
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, amaçlarının ülkedeki basının güçlendirilmesi ve çağdaş yapıya ulaşması olduğunu söyledi.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, Bayburt'ta yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek, yerel basının gelişmesi için hazırladıkları projeleri anlattı. Karakaya, hazırladıkları web sitesiyle yerel basında çıkan haberleri yayınladıklarını ifade ederek, Başbakanlık gibi bakanlık gibi üst protokollere anında ulaştırarak gündemden haberdar ettiklerini söyledi. Bir ilin Türkiye'ye ve dünyaya açılan penceresinin yerel basın olduğunun altını çizen Karakaya, ilde gerçekleşen bütün olayların yerel basın sayesinde öğrenildiğini dile getirdi. Amaçlarının yerel basının çıtasını yükselterek çağdaş seviyeye getirmek olduğunu ifade eden Karakaya, Bayburt'un küçük bir şehir olmasına rağmen yerel basın olarak büyük bir gelişme gösterdiğini, daha da gelişeceğini temenni ettiklerini vurguladı.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ise ilde günlük dört, aylık bir tane olmak üzere beş gazete çıktığını söyleyerek, üç de yerel radyo bulunduğunu dile getirdi.

Daha sonra Bayburt yerel basınıyla birlikte Vali Kerem Al'ın düzenlediği yemeğe katılan Murat Karakaya ve beraberindeki heyet daha sonra Bayburt'un ilk gazetelerinden olan Bayburt Postası'na ziyarette bulundu. Toplantıya Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, Basın Yayın Daire Başkanı Bahattin Akyön, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve ve cemiyet üyeleri katıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir