29 Ekim 2026
Altın 6454.3
BIST 11165.44
Dolar 49.8311
Euro 55.5915
Sterlin 66.4581
Ankara 10°C

Başkan Akdoğan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Akdoğan Çalışmaları Yerinde İnceledi
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye şantiyelerini gezerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye şantiyelerini gezerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Asfalt sezonuna hazırlıklarını tamamlamış şekilde giren Niğde Belediyesi asfalt, kilitli parke, bordür çalışmalarına başladı.

Şehir genelinde altyapıya büyük özen gösterilerek yürütülen çalışmalarda, asbestli su boruları değiştirilerek, kanalizasyon hatları yenilenmeye devam ediliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, her çalışmada halkın sağlığını ve yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçladıklarını belirtti.

Niğde Belediyesi'ne ait şantiyeyi de denetleyen Başkan Akdoğan, çalışmaların hızlı bir şekilde başladığını belirterek, belediyeye ait atölye şefliğini de gezdi. Başkan Akdoğan’a, gezi sırasında şantiye görevlileri, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir