05 Ağustos 2026
Altın 6373.28
BIST 13767.55
Dolar 47.5769
Euro 54.9513
Sterlin 63.8398
Ankara 28°C

Başkan Akgül, Yeni Otobüsü Test Etti

Başkan Akgül, Yeni Otobüsü Test Etti
Ankara Mamak Belediyesi, 3 adet otobüs, bir kamyonet, bir cenaze arabası ve bir adet engelli nakil aracını araç filosuna kattı.

Ankara Mamak Belediyesi, 3 adet otobüs, bir kamyonet, bir cenaze arabası ve bir adet engelli nakil aracını araç filosuna kattı. Hizmete sunulan araçlar belediye önündeki bahçede halkın beğenisine sunuldu. Araçların test sürüşünü Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptı.

    Otobüsün direksiyonuna geçen Mesut Akgül, “Hizmet zincirimize yeni aldığımız araçlarla devam ederek, belediyemizin gücüne güç kattık. Belediye olarak hem kaliteli hem de en hızlı hizmeti vermenin gayreti içindeyiz.” dedi.

    Başkan Akgül, 4 yılda 16 adet iş makinesi ve 66 adet hizmet aracı aldıklarını belirterek, araçların tüm Mamaklılar için hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
CİHAN

Başkan Akgül, yeni otobüsü test etti

Başkan Akgül, yeni otobüsü test etti

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir