1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Altepe, 37 Yıl Sonra Yeniden Diploma Aldı
Başkan Altepe, 37 Yıl Sonra Yeniden Diploma Aldı

Başkan Altepe, 37 Yıl Sonra Yeniden Diploma Aldı

Bursa Tophane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü İsmail Başaran, okulun Mezunlar Günü Etkinliği'nde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye, ilk, orta ve lise diploması ile okul yıllarında çekilen fotoğraflarından oluşan bir albüm hediye e.

A+A-

Bursa Tophane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü İsmail Başaran, okulun Mezunlar Günü Etkinliği'nde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye, ilk, orta ve lise diploması ile okul yıllarında çekilen fotoğraflarından oluşan bir albüm hediye etti.

Tophane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin 145’inci Mezunlar Günü Etkinliği, okulun bahçesinde gerçekleştirildi. Okulun 1976 yılı mezunlarından olan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra, sanayici, yine okuldan mezun olan işadamı ve bürokratlarında da katıldığı etkinlikte konuşan Okul Müdürü İsmail Başaran, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başaran, “Tüm mezunlarımızın kendilerini hayata hazırlayan Tophane Endüstri Meslek Lisesi’ne sahip çıkmaları, okuldan kopmamaları ve bugün olduğu gibi her zaman birlik ve beraberlik içinde olmaları çok önemli." dedi.

Tophane Teknik Endüstri Meslek Lisesi Torna Tesviye Bölümü’nden 1976 yılında mezun olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise şunları kaydetti: “Daha dün gibi ama baktım ki 37 yıl geçmiş. Bugün bulunduğumuz bu alanda, öğle paydoslarında ders aralarında top oynadık. Günümüz bu alanda geçerdi. Tophane Endüstri Meslek Lisesi, sosyal, siyasal, ticari, sanayi ve ekonomik anlamda önemli isimleri bu kente kazandırdı. Ben de Tophaneli olmaktan büyük gurur duyuyorum.”

Etkinliğinde sonunda Okul Müdürü İsmail Başaran, Başkan Altepe’ye ilk, orta ve lise diplomasının yanında okul yıllarında çekilmiş fotoğraflarından oluşan bir albüm hediye etti.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.