1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Altepe: Otopark Sorununu Mekanik Sistemle Çözüyoruz
Başkan Altepe: Otopark Sorununu Mekanik Sistemle Çözüyoruz

Başkan Altepe: Otopark Sorununu Mekanik Sistemle Çözüyoruz

Bursa Büyükşehir Belediyesi Güzelyalı Feribot İskelesi araç otoparkının kapasitesini mekanik katkı otoparklarla ikiye katladı.

A+A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi Güzelyalı Feribot İskelesi araç otoparkının kapasitesini mekanik katkı otoparklarla ikiye katladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iki aracın park edebileceği alana 12 aracın park edebileceği 7 katlı ringoparkların yanı sıra 2 katkı mekanik otoparklarla da mevcut kapasiteyi ikiye katladıklarını söyledi.

İki katlı mekanik otoparklarla donatılan otoparkın kapasitesi ikiye katlanırken, araçlarını iskelede bırakıp, İstanbul’a giden vatandaşlar artık otopark konusunda sıkıntı çekmiyor. Mekanik otopark sistemleriyle donatılan Güzelyalı Feribot İskelesi’nde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sanayi altyapısındaki birikimini tüm kent hizmetlerine yansıtmaya çalıştıklarını belirtti. Bursa sanayi tarafından üretilen ve 2 aracın park edebileceği bir alana 12 aracın park edilebildiği 7 katlı otopark sistemleri ile dar alanda yüksek parklanma döneminin başladığını hatırlatan Başkan Altepe, "Daha geniş alanlarda da iki katlı mekanik otopark uygulamasını başlatmıştık. Bu sistemi Güzelyalı Feribot İskelesi’nde uyguladık. Bu sistem sayesinde mevcut kapasite ikiye katlandı. Bu sistemleri parklanma sorununun yaşandığı tüm bölgelerde yaygın olarak kullanacağız." dedi.
CİHAN

Başkan Altepe: Otopark sorununu mekanik sistemle çözüyoruz

Başkan Altepe: Otopark sorununu mekanik sistemle çözüyoruz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.