1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Bekir Yıldız: Millete Hizmet İçin Varız
Başkan Bekir Yıldız: Millete Hizmet İçin Varız

Başkan Bekir Yıldız: Millete Hizmet İçin Varız

Kayseri Kocasinan Belediyesi yöneticileri, Kosova Parkı'nda çevre mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi.

A+A-

Kayseri Kocasinan Belediyesi yöneticileri, Kosova Parkı'nda çevre mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi. Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, millete hizmet için var olduklarını ifade etti.

Kocasinan Belediyesi'nin 'Vatandaş Buluşması'na Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'le üye milletvekilleri Abdurrahim Akdağ, Mehmet Kerim Yıldız, Ülker Güzel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, İsmail Tamer, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ve AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz katıldı. Mahalle sorunlarının yüz yüze görüşülmesi amacıyla bir araya gelmek istediklerini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, “20 yıldır sizlere hizmet için çalışıyoruz. Boztepe, Sancaktepe, Mithatpaşa ve Yeşil mahallelerinin temel sıkıntısı olan hava mania planın aşılmasında önemli gelişmeler yaşadık. Şimdi Mithatpaşa'da çok önemli imar gelişmesi sağladık. Hilal ve Yeşil mahallelerinde bu çalışmalar kısmen başladı. Bu çalışmaları siz yaşıyorsunuz, görüyorsunuz. Biz elimizden geldiğince sizlere bir kardeşiniz, evladınız olarak hizmet ediyoruz, bu hizmete de devam edeceğiz." dedi.

Seçildikleri ilk günden bugüne kadar kendilerini takip edenlerin, çalışıp, didinmelerini, gayretlerini gördüğünü vurgulayan Başkan Özhaseki, “Bizden hep hayırlı haberler aldınız, çünkü belediyeler olarak biz bu şehri geliştirecek, büyütecek devasa projelerin peşindeyiz. Abdullah Gül Üniversitesi, Bölge Hastanesi, binlerce gencimizin iş bulacağı, ekmek kapısı olacak devasa Erciyes Kayak Merkezi Projesi bunlardan bir kaçıdır. Şükürler olsun Allah'a, Kayseri'de işler iyiye gidiyor. Türkiye'de işler iyiye gittiği gibi Kayseri'de de işler iyiye gidiyor. Bu iyi gidişi istemeyenler de oluyor, bunları da unutmayalım. Kayseri'de altını çizerek söylüyorum ki, dostluk ve muhabbet hakimdir. Şurada birlikte olduğumuz vatandaşlarımıza sorsak hepimiz en az 50 ayrı yerden gelmişizdir. Herkes doğduğu yeri sever, özlem duyar, övünür de. Bu bizim hakkımızdır. Geldiğimiz bu Kayseri'de hep birlikteyiz, beraberiz, huzur içindeyiz. Hiç ayrımız-gayrımız yok, örfümüz, iyi günümüz, kötü günümüz hepsi aynı, düğünde beraber, acılı günde beraberiz. Allah birliğimizi dirliğimizi bozdurmasın. Buna göz koyup, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin." şeklinde konuştu.

Başkan Özhaseki sözlerini şöyle bitirdi: “Biz belediye başkanlarının üstüne düşen görev sizlere hizmet etmek ve duanızı almaktır. Bundan başkasının önemi yoktur. İşimiz size hizmet etmektir, biz milletimize hizmet etmek için varız. Soracağınız, anlatacağınız, alacağınız, isteyeceğiniz varsa işte buradayız, gelin konuşalım, görüşelim, pilavımızı yiyip ayran içelim. Allah bu güzelliği elimizden almasın."

TBMM İnsan Hakları Komisyonu üyesi ve Ağrı Milletvekili Mehmet Kerem Yıldız da Kayseri'ye incelemelerde bulunmak üzere geldiklerini belirterek, “Her türlü mahrumun, mağdurun, mazlumun yanında olarak Kayseri bunun en güzel örneğini gösteriyor. 15 yıl önce Kayseri'de çalıştım. 15 yılda olağanüstü bir değişim yaşanmış. Türkiye'ye örnek ve öncülük yapan bir Kayseri var. Yaşasın Büyük Kayseri, Yaşasın Büyük Türkiye, Yaşasın kardeşliğimiz, birlikteliğimiz, beraberliğimiz." şeklinde konuştu.

Mahalle toplantısına bile gösterilen ilgi ve sevgiden Kayseri'nin sevilen sahipleri olduğunun anlaşıldığını vurgulayan Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel de şu ifadeleri kullandı: “Kayseri'nin ve milletimizin hizmetkarları var. Biz yöneticiler olarak milletin efendisi değil hizmetkarı olduğumuzu bu toplantıda gösteriyoruz. Yetkimizi asla kötüye kullanmıyoruz, sizlere hizmete de devam ediyoruz. Eleştiriler demokratik eylem olarak, hak ölçüsünde olduğu zaman her zaman kabulümüzdür. Hep birlikte millet olarak birlikteyiz, birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz, kıyamete kadar devam edecektir. Başbakanımızın dediği gibi millete hizmete devam edeceğiz. Size ne diyecekler ki, Kayseri kötü bir şehir mi diyecekler, Özhaseki ve Bekir Yıldız çalışmıyor mu diyecekler?"

Ardından vatandaşlara bulgur pilavı, baş soğan, salata, ayran, ekmek, su ve tatlıdan oluşan menü ikram edildi. Daha sonra Başkan Özhaseki, Bekir Yıldız ve milletvekilleri vatandaşlarla sohbet etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.