1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Can: Çocuklarımız Spor Yapsın, Kötü Alışkanlıklardan Uzak Dursun
Başkan Can: Çocuklarımız Spor Yapsın, Kötü Alışkanlıklardan Uzak Dursun

Başkan Can: Çocuklarımız Spor Yapsın, Kötü Alışkanlıklardan Uzak Dursun

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, spor kulüplerinin gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için çok önemli olduğunu belirterek, “Spor kulüplerine bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz devam edecek.

A+A-

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, spor kulüplerinin gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için çok önemli olduğunu belirterek, “Spor kulüplerine bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. İstiyoruz ki çocuklarımız böylesine güzel ortamlarda spor yapsın, kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar. Ümraniye’ye yaptığımız 150’nin üzerinde kalıcı eser var. İşte bu tesisi de bölge çocuklarımızın hizmetine sunduk.” dedi.

Ümraniye Karabekir Spor Kulübü yöneticileri, oyuncuları ve aileleri ile birlikte bir kaynaşma gecesi düzenledi. Geceye; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Kılıç, Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Eminmollaoğlu ve Enver Sedat Çakıroğlu, Sanatçı Mustafa Topaloğlu, Ümraniye’de bulunan diğer spor kulüplerinin temsilcileri, futbolcular katıldı.

Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya, burada yaptığı konuşmada, kulüplerinin başarılarını anlattı ve vermiş olduğu desteklerden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür etti. Çetinkaya, daha sonra Can’a teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket takdiminin ardından Başkan Can, konuklarla birlikte temsili penaltı atışı yaptı. Bu arada ailelerin el emekleri ile yaptıkları yemeklerin ikram edildiği kaynaşma toplantısında aileler arası penaltı yarışması da düzenlendi. Belediye Başkanı Can, penaltı atışan 16 aileden galip gelen bir erkek ve bir kadına, Karabekir Spor Kulübü’nün formasını hediye etti. Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya da İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Kılıç ve diğer spor kulüplerinin yöneticilerine takımın flamasını hediye etti.
CİHAN

Başkan Can: Çocuklarımız spor yapsın, kötü alışkanlıklardan uzak dursun

Başkan Can: Çocuklarımız spor yapsın, kötü alışkanlıklardan uzak dursun

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.