1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Demirtaş, Çalışmaları Yerinde İnceliyor..
Başkan Demirtaş, Çalışmaları Yerinde İnceliyor..

Başkan Demirtaş, Çalışmaları Yerinde İnceliyor..

İlkadım ilçesi genelindeki mahallelerde yürütülen asfaltlama, parke taş, kaldırım çalışmalarını bizzat yerine giderek denetleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, hizmetlerin daha verimli hale getirilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini.

A+A-

İlkadım ilçesi genelindeki mahallelerde yürütülen asfaltlama, parke taş, kaldırım çalışmalarını bizzat yerine giderek denetleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, hizmetlerin daha verimli hale getirilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Reşadiye, Fatih, Kadıköy mahallelerinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanması ardından, mahallede yapılan çalışmaları Fen İşleri Müdürü Cemil İçel ile birlikte inceleyen Başkan Demirtaş, "Her mahallede yapılan çalışmalarla planlı bir şekilde yollarımızı yeniliyoruz. Her yıl sokaklarımızı, mahallelerimizi, caddelerimizi düzenli olarak izleyerek sorun olan yerde çözüm üretiyoruz. Belediye olarak sosyal belediyeciliğimizin yanında belediyenin doğal işleri arasında sayabileceğimiz asfalt, kaldırım, kilitli parke taş uygulamalarını yaparken, yağmur suları kanallarını dikkate alarak ihtiyaca göre gerekeni yapıyoruz." dedi.

HİZMET İÇİN BELEDİYE HALK EL ELLE

Köy statüsündeki mahallelerin yol ihtiyacını karşılamak için belediyeye ait asfalt üretim tesisi ve sathi kaplama aracıyla çalışmalarımızı daha seri ve hızlı yaptıklarını ifade eden Başkan Demirtaş, "Belediyemizin sorumluluk alanında olan sokak, mahalle ve caddelerde yolların asfaltlama çalışmalarına devam edeceğiz. Çalışmalarımızı programladığımız biçimde sürdürüyoruz. Halkımıza belediye eli ile verilecek her çalışmayı en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu yıl da planladığımız çalışmalarımızı belirlenen program dahilinde tamamlayacağız." diye konuştu. CİHAN

Başkan Demirtaş, çalışmaları yerinde inceliyor

Başkan Demirtaş, çalışmaları yerinde inceliyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.