TEGV Genel Müdürü Nurdan Şahin, TEGV Mütevelli Kurulu Üyesi İnan Kıraç, vakfın Antalya Şube Müdürü Lütfiye Altınkaya, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tütüncü, birçok ilde eğitim parklarını gezdiği TEGV'in, eğitim alanında yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını söyledi. Tütüncü, TEGV'in, 81 ilden gelen insanların yaşadığı Kepez'de yaptığı, yapacağı çalışmaların büyük önem taşıdığını kaydederek, "Elimden ne kadarı geliyorsa TEGV'e yardımcı olacağım. Beni de bir eğitim gönüllüsü olarak kabul edebilirsiniz." dedi.
TEGV Mütevelli Kurulu Üyesi İnan Kıraç da, yeni neslin Türkiye'yi zıplatacağını vurgulayarak, "Gençlerimizi iyi yetiştirmeliyiz. Türkiye'yi zıplatmak mecburiyetindeyiz. Bu amaçla çocuklarımızın eğitimine büyük önem veriyoruz. Ülke olarak çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Türkiye bir mozaiktir. Bu yapının içerisinde birlikte ve beraber durmak zorundayız. Başka vatan yok." görüşünü dile getirdi.
TEGV Genel Müdürü Nurdan Şahin, Kepez Belediyesi'nin 1999'da 10 yıllığına tahsis ettiği Yeşilyurt Mahallesi'ndeki arazi üzerine kurdukları Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkı'nın 26 Kasım'da tahsis süresinin dolacağını anımsattı. Şahin, tahsis süresinin uzatılmasını talep etti. Başkan Tütüncü de bürokratlarıyla değerlendirme yaptıktan sonra konuyu Kepez Belediye Meclisi gündemine taşıyacağı sözü verdi.
(CİHAN)