29 Nisan 2026
Altın 6617.45
BIST 14444.76
Dolar 45.0628
Euro 52.919
Sterlin 60.6117
Ankara 20°C

Başkentte 'Terörsüz Türkiye Platformu'nca iftar programı düzenlendi

Başkentte 'Terörsüz Türkiye Platformu'nca iftar programı düzenlendi
Ankara'da düzenlenen Terörsüz Türkiye Platformunca iftar programına siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve bazı sendikaların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Ankara

Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi, ilahiler söylendi.

Programa siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve bazı sendikaların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Terörsüz Türkiye Platformu Başkanı Turgut Lenk, burada yaptığı konuşmada, "Türkiye'de terörü istemediklerini ilan etmek için yola çıktıklarını" söyledi.

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin terörden çok çektiğini ifade eden Lenk, platform olarak ülke genelindeki çalışmalara devam edeceklerini, hiçbir siyasi partinin mensubu olmadan, Terörsüz Türkiye'ye "evet" dediklerini aktardı.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir