1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Batman Petrolspor Doğal Çim Sahaya Kavuşuyor
Batman Petrolspor Doğal Çim Sahaya Kavuşuyor

Batman Petrolspor Doğal Çim Sahaya Kavuşuyor

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü, site içinde bulunan eski koruma bölüğünün alt yapıya verilmesinden sonra kulüp binası, sentetik çim saha ve basketbol sahalarının tamamlanmasının ardından profesyonel takımın büyük ihtiyaç duyduğu doğal çim saha.

A+A-

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü, site içinde bulunan eski koruma bölüğünün alt yapıya verilmesinden sonra kulüp binası, sentetik çim saha ve basketbol sahalarının tamamlanmasının ardından profesyonel takımın büyük ihtiyaç duyduğu doğal çim saha çalışmalarına başlandı.

Petrolspor'da alt yapı başta olmak üzere tesisleşmenin tüm hızıyla devam ettiğini belirten TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, “Çalışma arkadaşlarım ile birlikte uzun süredir yapımına başladığımız alt yapı için kulüp binası, sentetik çim saha ve basketbol sahaları büyük bir oranda tamamlandı. Profesyonel takımın antrenman yapmak için büyük bir ihtiyaç duyduğu doğal çim saha ve tenis kortları çalışmalarına başlandı. Amacımız geleceğin teminatı olan Batmanlı kardeşlerimizi bu tesislerde Profesyonel hocalar nezaretinde eğitip ülke sporuna kazandırmaktır.” dedi.
CİHAN

Batman Petrolspor doğal çim sahaya kavuşuyor

Batman Petrolspor doğal çim sahaya kavuşuyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.