Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çocukları bu örnek çalışmalarından dolayı tebrik ederek, onlara kumbara hediye etti. Kumbaralarda toplanacak harçlıklar, Pakistan'a gönderilecek.
Sel felaketinin çok sayıda can ve mal kaybına yol açtığı Pakistan'a yönelik Türkiye genelinde yardım çalışmaları devam ederken Bağcılar Belediyesi Bilgi Evi öğrencileri örnek bir çalışma başlattı. Öğrenciler Ramazan Bayramı boyunca toplayacakları harçlıklarını Pakistan'daki çocuklara gönderecek.
Bağcılar Belediyesi Ramazan çadırında gerçekleştirilen programda, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çocukları bu davranışlarından dolayı tebrik ederek, onlara birer kumbara hediye etti. Bayram harçlıkları bu kumbaralarda toplanarak, sel felaketinin yaşandığı Pakistan'a gönderilecek.
Muson yağmurlarının etkili olduğu Pakistan'da şiddetli sel baskınları yaşanıyor. Yaklaşık 20 milyon insanın mağdur olduğu sel baskınlarında ülkede pek çok yerleşim birimi sular altında kaldı. UNİCEF, sel felaketinden mağdur olan 6 milyon çocuğun salgın hastalık felaketiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.